Feest

14 november 2007

Het is op zich gebruikelijk dat er bij de begrotingsbehandeling rekenmachines aan te pas komen, het gaat immers om de financiŰle cijfers. Maar dit jaar wordt het wel heel spannend, met dank aan het extra geld van de stadsmeierrechten. Het college maakt zich zorgen of we er vanmiddag wel uitkomen en houdt de rekenmachines in de aanslag…We hebben vanmiddag en vanavond 25 miljoen extraáte verdelen. Dat levert wensenlijstjes op en het college vreest het scenario dat we aan het eind van de avond ruim bovenádie 25ámiljoen gaan uitkomen. Dan is Leiden in last.

Veel staat of valt met de begrotingsdiscipline van de fracties. Kunnen we het opbrengen om bij elk amendement ook een dekking aan te geven, dan is er niet zo veel aan de hand. Dan ontstaat er gewoon een andere verdeling van hetzelfde bedrag.

Lastig wordt het pas als de raad ongedekte wensen vastlegt, en het college op pad stuurt om hier dekking voor te vinden. Dit staat de raad vrij, maar levertáwel het probleem op dat het college vreest.

Mijn mening: laat het gewoon maar gebeuren, vanmiddag. Als het stof aan het einde van de vergadering is neergedwarreld, zullen we zien of de vrees van het college terecht was. We zijn er vervolgens allemaal bij om eventuele uitschieters op te lossen. Ingrijpen in het proces leidt tot beperking van de bewegingsruimte van de raad. En de begrotingsbehandeling is uiteindelijk ‘ons feestje’.

Bericht onder: Zonder categorie

4 reacties Voeg eigen reactie toe

 • 1. Nikolaybuche  |  08 november 2017 om 10:53

  Наша компания предлагает приобрести оптом строительные материалы. Наша продукция отличается доступной ценой, поскольку мы выстраиваем гибкую ценовую политику, считая ее залогом успешного сотрудничества наряду с широким выбором. Наши клиенты могут заказать доставку по городу Гатчина и Гатчинскому району. Мы доставим стройматериалы (продажа щебня песка http://www.техникаспец.рф; ) на объект заказчика в самые короткие сроки.
  http://s56.radikal.ru/i154/1710/ca/c12f161abaa0.jpg

 • 2. Arnoldexify  |  11 maart 2018 om 07:58

  Use natural compost. Any material which is spread within the dirt is recognized as mulch. It may help to hold unwanted weeds away, contains dampness inside the dirt, and will keep the floor cool in summer and warm in winter. Examples of compost consist of compost, shredded results in, fine hardwood french fries, straw and grass cuttings.
  To manage your signs and symptoms successfully, use a Mediterranean diet plan. Research has shown that joint disease affected individuals who switch to the diet plan see their signs and symptoms easily lessen, and also have a much better sensation overall. The Mediterranean diet plan is high in healthful body fat and whole grains, which your body needs to improve your overall flexibility and general health.
  An effective suggestion to not forget when you don’t wish to get a yeast infection is going to be cautious in regards to the drugs you’re presently utilizing. Studies have revealed when you’ve recently been utilizing anti-biotics or mouth steroids you may be at more of a danger for getting a candidiasis.

 • 3. WarrenLop  |  16 december 2020 om 01:25

  check my site https://crazy-mining.org/majning-2/miniz-1-5t-nvidia-cuda-gpu-miner-for-equihash-windows-linux/

 • 4. GlennBuh  |  18 april 2021 om 01:17

  check this site out https://ru.doktika.com/adasuve-despec_dm

Plaats uw reactie

Verplicht

Verplicht, verborgen

Trackback dit bericht  |  Voeg RSS link toe


Kalender

december 2021
M D W D V Z Z
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Meest recente berichten