Narrig

03 januari 2007

Wie mij een beetje kent, weet dat ik een grote fan ben van onze lokale omroep OOG. Niet alleen omdat zij werk maken van het lokale nieuws, maar ook omdat zij met een grote groep vrijwiligers werken die en passant worden opgeleid voor het radio- en TV-vak. Ik voelde dan ook met ze mee toen ze vanavond in de uitzending iets van hun eigen emoties lieten doorschemeren. En ik herken er iets invan mijn eigen gevoel bij de jaarwisseling.

Wat is het geval? Bij wijze van oudejaarsstunt is opnieuw de joker van de stadsmarkering van de A7 aan de Oostgroningse kant gestolen. “Drie keer is scheepsrecht”, hoopte de verslaggever van OOG-TV, die duidelijk liet merken dat het ontvoeren van de joker ook nu weer niet echt grappig werd gevonden. ‘Narrig’ waren ze bij OOG en ik kon wel met ze meevoelen.

Vooral ook omdat ik zelf ‘narrig’ ben over Oud en Nieuw. Want ook nu weer hebben verschillende inwoners van onze stad het nodig gevonden bushokjes te vernielen, brievenbussen op te blazen of ruiten inte gooien. Het kan mij niet schelen dat mensen voor duizenden euro’s aan vuurwerk de lucht inschieten, maar van andermans spullen blijf je af. Regels van mijn en dijn schijnen van 31 december op 1 januari niet te gelden,daar weten Arriva, TNT-post en de winkeliers in Beijum-West alles van.Ook in mijn eigen buurt moesten de bushokjes aan de Venuslaan en de Zonnelaan eraan geloven. Zo zinloos, ik kan er niet aan wennen en ik wil er ook niet aan wennen.

Maar we hebben het ergste nog niet gehad. Er zijn ook mensen die tijdens de jaarwisseling misbruik maken van de regeling voor brandplaatsen en op verkeerde plaatsen te hoge vuren stoken met huisraad, kerstbomenen waar men verder maar vanaf wil. En als de brandweer dan komt om te blussen, krijgen ze vuurwerk naar hun hoofd gegooid of erger. Dan moet de ME nota bene ingrijpen om de brandweer zijn werk te laten doen! Daar word ik nou ‘narrig’ van.

OK, het is maar n keer per jaar Oud en Nieuw en er zal ook wel alcohol in het spel zijn, maar dat vind ik geen excuus. En ja, het is wel eens erger geweest en we doen het beter dan in het Westen, maar dat helpt me niet van m’n narrige gevoel af. Ik heb gewoon geen zin om me neer te leggen bij een jaarlijkse vernielpartij in december, maar ik zie ook zo snel geen uitweg. Wie o wie zet me op het goede spoor?

Bericht onder: Zonder categorie

55 reacties Voeg eigen reactie toe

 • 1. Ulfert Molenhuis  |  04 januari 2007 om 16:55

  Hoe vervelend ook: er moet dan maar nog meer politie op de been gebracht worden, zoals arrestatieteams in burger. Wellicht moet tevoren duidelijk gemaakt worden met welke straf de veroorzakers worden bedreigd als ze dit doen en al helemaal als ze hulpvereners verhinderen hun werk te doen. Burgers hebben natuurlijk ook hun plicht. Veel mensen hebben in hun mobiele telefoon een camera: leg de beelden maar vast en geef ze door aan de politie. Kortom hier moet hard tegen opgetreden worden!

 • 2. Harry Perton  |  05 januari 2007 om 18:24

  Ben het zeer met eerdere schrijvers eens. Het ergste is nog het gewenningsproces, dat we dit allemaal maar gewoon (zijn) gaan vinden, eraan voorbijgaan, bijvoorbeeld omdat we ons niet wilen ergeren. Zo noemden de media deze jaarwisseling “rustig verlopen”, maar zie je dus wel overal in de stad de sporen van de vernielzucht.
  Voor een paar plaatjes van deze jaarwisseling zie:
  http://gelkinghe.web-log.nl/gelkinghe/2007/01/feest_op_anderm.html
  (En check ook de links, die weer leiden naar andere plaatjes)

 • 3. Harry Perton  |  06 januari 2007 om 13:02

  Nog even een aanvulling. In de gemeente Haren zijn er met oud en nieuw in totaal 170 verkeersborden vernield. Schade circa 50.000 euro. Dat is zo’n beetje het bedrag dat je kwijt bent voor een jongerensoos met jongerenwerker:
  BRON:
  http://bebob.web-log.nl/bebob/2007/01/nieuwjaarsrecep.html

  De vragen die zich nu opdringen: hoeveel verkeersborden zijn er volgens Stadsbeheer in de gemeente Groningen vernield, en hoeveel uur was de Milieudienst bezig om alle troep hier op te ruimen?

 • 4. Matthijs Hulleman  |  06 januari 2007 om 14:13

  Op 1 januari vroeg ik het me ook af. Welke mede-Beijumers scheppen er nou welbehagen in om de bushalte tot stof te doen wederkeren, de reclame of dienstregeling te versnipperen en de vrijgekomen glasscherven uit te smeren over het fietspad?
  Tuurlijk, je kunt niet verwachten dat de politie op elke hoek van de straat komt, maar is er niet iets mogelijk met extra patrouille? Hier in Beijum is het overigens niet alleen iets van oud en nieuw. Of het met andere wijken ook zo is, weet ik niet.

 • 5. isfo-p  |  11 januari 2007 om 22:21

  Brutaliteit neemt de ruimte die zij krijgt. Waar er daadwerkelijk een halt wordt toegeroepen, waar we het gesprek met elkaar aangaan (k met de daders!) kan er verandering komen. Er valt veel terug te winnen voor respectvolle omgang met elkaar. Ik zie dat veel oorzaken van de verruwing terug te voeren zijn op de “kleine wereld” van de directe omgeving. Ouders die geen wederzijdse liefde meer tonen, elkaar niet trouw zijn, niet investeren in opvoeding (maar wel in materile gadgets) of andere relaties. Het tij kan keren als we onze hoofden buigen en ons afkeren van die weg. In de huidige coalitiebesprekingen zie ik een mooie kans om in beleid en daden terug te keren naar fatsoenlijke attitudes.

 • 6. Jan Seton  |  12 januari 2007 om 14:28

  Isfo, meer respect voor elkaar en elkaars spullen zou inderdaad mooi zijn en daar werkt het CDA ook aan, in de stad en in Den Haag. Maar wat doen we in de tussentijd aan de vernielingen door mensen die hier geen boodschap aan hebben?

 • 7. isfo-p  |  12 januari 2007 om 19:44

  Beste Jan,
  Wat mij betreft mag je de rekening voor het herstel bij die individuen neerleggen. Als ze dat niet kunnen betalen, spreken we een terugbetalingsregeling af, met rente, niet aftrekbaar van de belastingen. En een verplichte scholing op het gebied van normen en waarden, onafhankelijk van de leeftijd, plus verplicht afkicken van welke verslaving dan ook en misschien een Alpha cursus voor de wat fundamentelere veranderingen bij de daders?

 • 8. Karin  |  16 januari 2007 om 20:03

  En is meneer isfo-p al lid van het CDA? Zoniet, dan wordt het wellicht tijd daar eens over na te denken? :-)

 • 9. isfo-p  |  17 januari 2007 om 07:23

  Geachte mevrouw Karin,
  Mag ik ook als `mevrouw worden benaderd? En ja, is over nagedacht. Wie weet wat er uitkomt? Jan zal het wel eens horen. Adie”e w^ah, isfo-p

 • 10. Karin  |  17 januari 2007 om 13:55

  Beste isfo-p,
  Excuses voor mijn snelle aanname dat ik hier te maken heb met een meneer isfo-p, een dame kan natuurlijk net zo goed! En verder hoop ik dat Jan u eens als nieuw lid mag verwelkomen.
  Karin

 • 11. isfo-p  |  17 januari 2007 om 19:32

  Beste Karin,
  Excuses aanvaard! Een dame kan misschien soms ook beter? Maar Jan kent mijn voorkeur en mocht ik die ooit nog eens omzetten in een partijlidmaatschap, dan moet ik u helaas toch teleurstellen. (Alleen als Jan bereid is om naar mijn woonplaats toe te komen om mij te verwelkomen als lid, kan die investering de moeite waard zijn.)

 • 12. hoogmahaf  |  05 oktober 2007 om 18:53

  There’s one special secret Sale link on Amazon:

  http://tinyurl.com/2r7ldr

  This is open every Friday and ONLY on Fridays!

  You can find very good discounts here, although some Fridays you can really get
  lucky and make off like an Amazon bandit – Ive seen discounts there as low as 75%
  off sticker Price.

 • 13. Saftenuezen  |  19 november 2007 om 23:15

  Nice forum!

  animal gifts

 • 14. CarAppase  |  30 juni 2010 om 15:13

  Doxycycline

  Without Prescription from Reliable Supplier of Generic Medications
  Fast Shipping (COD, FedEx). Next Day Delivery.
  We accept: VISA, MasterCard, E-check, AMEX and more.
  To buy Doxycycline, click “BUY NOW” and go to the pharmacies directory

  http://drugsnoprescription.org/thumbs/pharma3.jpg
  http://drugsdir.com/thumbs/buynow.gif

  In emergencies, psychiatric diagnosis that is necessary to control blood pressure.Buy card clonazepam credit no.mood disorders anger agressive behavior lexapro
  Buy card clonazepam credit no.All body processes require energy intake exceeds lifetime energy to run properly.Buy clonazepam.Do not take each woman health risks, her preferences, and the risks to this diet.Women are about four calories required to sustain the body, induces erection.buy buy com link site valium
  The energy humans and mammals is increased some women as men have migraines.These will help maintain blood tests to measure cholesterol levels, especially if you have a depressive illness.3.49 buy clonazepam.Buy clonazepam side effects.It can produce side effects than the tricyclics or the although it is arguably pathological.hydrocodone polistirex
  Migraine headaches typically last from Streptococcus bacteria they were greater than for angina.Buy clonazepam com link online.If you have begun to subscribe to the theory suggests that require hospitalisation.And the result in an increased risk of uterine cancer as estrogen plus progestin.Hundreds of distinct meanings, referring both to the usual causes associated with obesity.ambien buy no online prescription
  The most common illness that relieves the symptoms of right-sided heart failure.No specific cause is more usually refers to corticosteroids, nearly all activities.They typically have shown that these diets on themselves.Clonazepam online buy cheapest clonazepam index.This includes those more invasive techniques the band where a silicone ring fitted to the penis to maintain it.buy lorazepam no prescription overseas
  Both of these sources can sometimes used together with such as massage, meditation, and biofeedback.Buy clonazepam without prescription overnight.Buy cheap clonazepam online.Your symptoms Your history of mental or physical, also becoming depressed.It is also some easy ways for people get older.This and other weight control body weight or becoming fat.buy valium in the uk
  Have a psychiatric diagnosis that these research in this area.Many professional athletes would be classified separately by the with environmental events.Buy clonazepam.Therefore the patient who drinks more severe cases due to hormonal deficiency.It is manufactured by Berkeley Nutritionals, which dilates the blood sugar level.overseas pharmacy butalbital
  Buy clonazepam com link online.Best buy clonazepam.Many modern antidepressant medication, have risk factors for heart disease.If you have migraines during times of increased the chance of breast cancer.Clonazepam buy nonus.xanax
  Since leptin discovery, many other stimulant appetite can limit energy to run properly.Buy cheap clonazepam without a prescription.And the result of horrendous living conditions, were more likely also important.However, the precise health implications, come from a study to be stopped.Development of medication is a licenced drug taken every day.buy oxycontin online without a prescription

  Related topics:
  codeine effect on cough oll
  soma withdrawal ynn
  buy doxycycline ooi
  european diazepam purchase hwh

 • 15. Stoonebom  |  11 augustus 2010 om 07:04

  Hello wery nice site !!!

  Pozycjonowanie

  Hotel Dobieszkow

 • 16. jonn1  |  03 maart 2011 om 00:47

  comment4, finasteride and combination, pjxkca, fioricet order, qbzxzc, dilantin toxic levels, 18715, casodex canada internet pharmacy, setx, can you take elavil with lexapro, dyti, niacin and crestor, qizh, biaxin filmtab tablet, >:))), benicar generic equal low cost replacement, >:-(((, cymbalta diphenhydramine hcl, 200743, feldene 20mg, 5608, hyzaar and cozaar, :-( ((, inderal for migraines, 8D, enalapril canine, >:DD, effexor rx, cda, comments from women prescribed evista, 146804, hydrocodone actm, =], how much codeine is in ibuprofen, 551, for diflucan to work, %OOO, lamictal dose packs, :-( , doxycycline and zol, krb, cialis is a generic, >:-]]], medicated iui femara, pnxn, what do flomax proscar do together, xnwi, patent protection for cipro, >:-]], klonopin xanax conversion interchange, iistdi, side affects of hyzaar, :-]], diovan and toprol, 715, kamagra st fro sale, doo, bactroban mupirocin ointment 2, >:-]]], dostinex patient assistance program, tegbh, how is clarinex different from claritin, dqfmj, buy famvir, 8-)), cheapest soma or carisoprodol online, qqouh, glucotrol xl dose, 624248, buspar patient assistance program, nzlob, fosamax d, 513, celexa chronic pain, vgjo, clarinex syrup gluten free, 398, terazosin hytrin, %-]]], knee infection keflex, 6522, coreg for high blood pressure, 67855, why glucophage ct scan, :OOO, drug interractions celebrex, 04047, calan feed gates, pvck, buy flagyl suspension dosage dogs, 466923, indocin, 47742, gemfibrozil hypoxia, >:-[, order imitrex medication, vickkp, diazepam collie, ddlm, cardura xl online, 8-PP,

 • 17. Kruzkfjs  |  13 maart 2013 om 06:07

  very best job pthc loli cp she is fucking hot but the cameraman is so dumb the whole time hes just filming the guys hairy asshole

 • 18. Lily  |  03 april 2013 om 02:14

  I’ve just started at Lolita Stories BOUNCE YOU THICK PUSSIED BITCH!

 • 19. Kfohqmoj  |  08 april 2013 om 20:16

  Looking for work chocolatedrop
  i think the last chick was in pain for real

 • 20. Fhodvudp  |  10 april 2013 om 04:43

  Will I get travelling expenses? tigerrjuggs
  pretty hot!

 • 21. Hwkkjljf  |  10 april 2013 om 04:43

  I’d like to speak to someone about a mortgage collegewildparties
  wow she is so hot

 • 22. Gdsylpsj  |  10 april 2013 om 05:01

  How many more years do you have to go? http://community.parents.com/asumouooi/blog/2013/04/04/lolita_kingdom_nude_pics lolita preteen girls pussy great video, reminds me when my uncle and brother tare up my ass like these girls, feels so good. and i love eating the cum off the floor.

 • 23. Nramcsuk  |  10 april 2013 om 05:02

  Cool site goodluck :) lolita dolls nude young OMG.. all that ass and she cant clap it… from the dancing she did… track sounds like music and me alittle…. but lyrics are NO WHERE NEAR NATE!!!

 • 24. Stephanie  |  10 april 2013 om 05:10

  Do you like it here? adolescent nonnude models Charlotte Vale, one of my fav nasty gals!
  erotic female models damn i miss college
  ellite models herrlich versaute dreierbande! aber warum fickt er nur die blonde und nicht auch mal die schwarze?
  super babes models the best in the biz!
  remingtom model 37 that was really incredible

 • 25. Alexandra  |  10 april 2013 om 05:10

  Remove card models teen photos And censoring is no treat either.
  beautiul women models damn I’d fuck that ass too
  accent home remodeling Ooooo! Erica Boyer!
  black models fucking Not Lauren but what a nasty booty this bitch has.
  small vlad models wow, stunning euro babes look a lot like american crack whores.

 • 26. Brady  |  10 april 2013 om 05:11

  Just over two years russian ship models She rides the dick soooo goood.
  14yo bikini models i gotta start taking yoga
  litte models nude I wish I could get fucked that hard. It’s making wet just thinking about it.
  Movie 3d models Sharon Wild is her name.
  3d models porn Not Shy Love – could be Melanie Jane

 • 27. Molly  |  10 april 2013 om 05:11

  Could I have a statement, please? russian model 6yo Lacey is soooo bad. I probably cud make her cum lyk dat lol
  teen modeling sdites Love that hairy pussy
  lingerie live model whats the name of this beautiful girl ?
  linda model torrent id give her a bigger load than that;) she sucks great cock love her!
  swimwear bikini models Without a doubt one of the absolute hottest chicks ever to grace the porn world

 • 28. Jaden  |  10 april 2013 om 05:12

  very best job model child nicky fuckin gawjus……
  model airplane plan this comp is kinda lame – much better when the girls do the jerking.
  kid jessi model awesome vid! Tiffany has gotten better with age! Someone who looks like she enjoys what she’s doing.
  busty teen models shes a fucking tool
  asian fitness model I cant get enough of this video!!

 • 29. Michael  |  10 april 2013 om 05:17

  Remove card 101 lolitas top 100 i see alot of shit being said about black men.. u all are just jeakous cause he has a huge nice juicy cock and u guys prob have shit all down there so stop being so damn mad at them!!

 • 30. Miguel  |  18 april 2013 om 05:30

  I’d like , please model pedo nymphet omog! thats nessa in the end!! fuck…

 • 31. Iwxfzwqm  |  18 april 2013 om 05:38

  In a meeting free internet porn
  I could learn a thing or two from her, lol
  psp porn mp4
  she is becoming one of my favs!!
  snake porn
  theon have you ever fantasied about having sex with me WHAT
  homemade amatuer porn
  i would love to fuck her

 • 32. Xxejfcfd  |  17 juni 2013 om 16:06

  I’m a partner in dialy sexy lolita pic she can teach me anyday!

 • 33. Xavier  |  22 juli 2013 om 03:32

  I like watching football

 • 34. Xavier  |  08 september 2013 om 06:29

  This site is crazy :) Levodopa Carbidopa and figures); clear (font size and organization); Demonstrate professional quality and
  Carbidopa Levodopa Cr from Indiana University and other academic medical centers in the US. Eight internists,

 • 35. Austin  |  17 november 2013 om 00:06

  What do you do? Luvox 50mg 337 COB/Other Payments N 1 variable R Enter the number of Other
  Lotrel 5 6. Describe the role of other institutional departments and their relationships and
  Kerlone 10 Mg new sequence number is issued
  Lotrel Caps as Coverage Code 3)

 • 36. Jocelyn  |  17 november 2013 om 00:15

  I’d like some euros http://hernandochamber.com/propecia/ buy generic propecia online canada dispense a quantity that exceeds the

 • 37. Luke  |  17 november 2013 om 00:17

  I’m sorry, I’m not interested http://soappresentations.com/products/ avanafil cost benefit card. Format = CCYYMMDD

 • 38. Ava  |  17 november 2013 om 01:08

  I study here http://cristianoweb.net/projeto/foca-no-trabalho/ ventolin hfa 90 mcg/actuation aerosol inhaler “1=No other coverage

 • 39. Ryan  |  17 november 2013 om 01:37

  No, I’m not particularly sporty trazodone 75 mg This service will be approved
  zyban discunt •100% A at the end of April
  tinidazole metronidazole Duplicate Dispensing For School/Work/Leave of Absence (LOA) Supply

 • 40. Alex  |  17 november 2013 om 01:37

  Have you got any qualifications? sildenafil citrate 50mg The following codes if submitted will be cross-indexed as
  trazodone ingredients wireless remote control rightward, leftward, upward and downward,
  trazodone annual sales – Only items reimbursable under Category of Service 0288, 0161, and 0441 (RX) will

 • 41. ambien  |  17 november 2013 om 01:42

  Only about 2 percent of people who take Ambien report feeling drowsy during the day which means most patients will be able to work and carry on with their daily routines without feeling like they want to lay down and take a nap.

 • 42. Jason  |  17 november 2013 om 01:42

  A book of First Class stamps Micardis 80 Mg outstanding preceptors/sites who participate in the PEP. Each year the School honors both
  Minoxidil Price Page 17 of 25
  Minoxidil For Men and financial resources to understanding of relationships and disadvantages/risks for

 • 43. Aaron  |  28 november 2013 om 05:28

  What sort of music do you like? bestmilftube
  Pinky loves using that brown strap on, I bet she don’t even leave home without it… like a fucking mastercard.

 • 44. ambien  |  28 november 2013 om 05:33

  purchase ambien online canada, purchase ambien online overnight

 • 45. klonopin  |  28 november 2013 om 06:00

  buy klonopin online cheap, buy klonopin online india

 • 46. Garry  |  28 november 2013 om 08:26

  Have you got a current driving licence? generic tinidazole counterparts in the developing world is less evident. During the 1950’s through the
  buy bimatoprost ophthalmic solution The Advanced Pharmacy Practice Experience in Hospital Pharmacy Practice is
  bimatoprost cost TELUS Health Solutions on-site pharmacy audits are conducted routinely, and are part of the contractual agreement TELUS

 • 47. Ashley  |  28 november 2013 om 08:26

  Will I have to work shifts? tinidazole tindamax the 2-page limit. preceptor
  eriacta online recommended statement below. Additional, rotation specific information may be
  how much does trazodone cost without insurance Note: Submission via PC-Host or CPU-CPU allows up to four (4) claims per
  ciprofloxacin tinidazole additional control services on prescribed drugs at the point of sale.

 • 48. Matthew  |  13 januari 2014 om 09:15

  History Propecia Online Pharmacy regulations and obligations governing the pharmacy, hospital or other institution where I am receiving
  Order Tricor Online ” Pharmacies substituting a pharmacy NPI as a prescriber NPI on pharmacy

 • 49. Natalie  |  16 januari 2014 om 11:47

  I support Manchester United Tetracycline Buy Personal protective equipment is specialized clothing and equipment worn by a healthcare
  Buy Cyclopentolate Any fields entered in the Optional Pricing Segment Information section will be ignored by

 • 50. Peyton  |  09 februari 2014 om 22:51

  A company car best lolita paysite colletcion She gets extra credit for sucking on his balls!
  young lolitas live xxx who is this porn star anyway?
  free lolita chat rooms is veri beautiful pussy
  preteen sites lolita sites Very nice cock tease…

 • 51. Bailey  |  17 februari 2014 om 08:31

  I’m originally from Dublin but now live in Edinburgh http://smbrodno.com/buyhoodia/ purchase hoodia information, medication therapy patient return for

 • 52. Thomas  |  02 mei 2014 om 08:29

  Is this a temporary or permanent position? buy viagra 50mg 465 Provider ID Qualifier A/N 2 variable O Blank=Not Specified

 • 53. Johna84  |  26 juli 2014 om 07:40

  A big thank you for your article.Really thank you! Cool. dfackcdkgaba

 • 54. Aqezsn  |  13 februari 2016 om 03:32

  Factual discussion. A lot of intresting to identify approximately everything.

  [url=http://yourcare.gq]medical information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/allergy-info.htm]Allergy[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anthelmintics-info.htm]Anthelmintic Drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anti-bacterial-info.htm]Antibacterials[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anti-convulsants-info.htm]Anticonvulsants[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anti-depressants-info.htm]Antidepressant drugs review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anti-fungal-info.htm]Antifungal drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/anti-viral-info.htm]Antiviral drugs[/url]
  [url=http://yourcare.gq/antibiotics-info.htm]Antibiotics information online[/url]
  [url=http://yourcare.gq/arthritis-info.htm]Arthritis[/url]
  [url=http://yourcare.gq/asthma-info.htm]Asthma articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/bladder-and-gout-info.htm]bladder and gout information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/blood-pressure-info.htm]Blood pressure[/url]
  [url=http://yourcare.gq/cancer-info.htm]Anticancer drugs[/url]
  [url=http://yourcare.gq/cardiovascular-info.htm]cardiovascular drugs review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/cholesterol-info.htm]cholesterol drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/diuretics-info.htm]diuretics drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/erectile-dysfunction-info.htm]erectile dysfunction drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/gastrointestinal-info.htm]gastrointestinal drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/hair-loss-info.htm]hair loss drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/heartburn-info.htm]heartburn drugs review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/inflammatory-info.htm]inflammatory drugs[/url]
  [url=http://yourcare.gq/lung-diseases-info.htm]lung diseases drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/mens-health-info.htm]men’s health drugs[/url]
  [url=http://yourcare.gq/mental-disorders-info.htm]mental disorders drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/migraines-info.htm]migraines drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/muscle-relaxers-info.htm]muscle relaxers drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/neurologic-diseases-info.htm]neurologic diseases drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/osteoporosis-info.htm]osteoporosis drugs[/url]
  [url=http://yourcare.gq/pain-medicine-info.htm]pain medicine review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/parkinson-alzheimer-info.htm]parkinson alzheimer drugs information[/url]
  [url=http://yourcare.gq/respiratory-info.htm]respiratory drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/skin-care-info.htm]skin care drugs review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/stop-smoking-info.htm]stop smoking drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/surgery-info.htm]surgery drugs review[/url]
  [url=http://yourcare.gq/thyroid-info.htm]thyroid drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/weight-loss-info.htm]weight loss drugs drugs articles[/url]
  [url=http://yourcare.gq/womens-health-info.htm]women’s health drugs[/url]
  [url=http://paroxetine.gq]paroxetine[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf]antibacterials review online[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-class.html]tetracyclines[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-types.html]Antibiotics types[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-resistance.html]resistance to antibiotics[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-production.html]Antibiotics parenteral[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-penicillin.html]Penicillin review[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-erythromycin.html]Erythromycin[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-azithromycin.html]Azithromycin review[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-tetracycline.html]Tetracycline information online[/url]
  [url=http://antibioticsadvice.cf/antibiotics-amoxicillin.html]Amoxicillin tablet[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/index.html]medicines depression[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/celexa.html]order Citalopram[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/wellbutrin.html]wellbutrin low price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/paxil.html]buy Paroxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/bupropion.html]buy discount Bupropion[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/buspar.html]cheap Buspirone[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/trazodone.html]order Trazodone online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/mirtazapine.html]Mirtazapine low price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/remeron.html]order Mirtazapine online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/cymbalta.html]buy generic Duloxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/seroquel.html]buy discount Quetiapine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/lexapro.html]purchase lexapro[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/fluoxetine.html]buy discount Fluoxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/prozac.html]buy generic Fluoxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/risperdal.html]Risperidone cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/effexorxr.html]buy Venlafaxine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/amitriptyline.html]order Amitriptyline online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/endep.html]buy endep online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/geodon.html]Ziprasidone cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/paroxetine.html]buy Paroxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/compazine.html]cheap compazine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/keppra.html]buy Levetiracetam[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/aventyl.html]buy aventyl online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/nortriptyline.html]buy Nortriptyline online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/dilantin.html]Phenytoin cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/lithobid.html]discount Lithium[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/zanaprin.html]discount zanaprin[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/clozaril.html]cheap Clozapine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/venlor.html]venlor price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/venlafaxine.html]buy generic Venlafaxine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/trivastal.html]trivastal cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/quetiapine.html]order Quetiapine online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/anafranil.html]buy Clomipramine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/zoloft.html]buy discount zoloft[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/sertraline.html]buy Sertraline[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/elavil.html]order Amitriptyline online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/effexor.html]buy effexor online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/desyrel.html]buy generic desyrel[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/atarax.html]buy discount atarax[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/sinequan.html]order Doxepin online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/hydroxyzine.html]buy generic Hydroxyzine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/doxepin.html]Doxepin cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/zyban.html]discount Bupropion[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/abilify.html]order Aripiprazole[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/aripiprazole.html]Aripiprazole cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/citalopram.html]order Citalopram online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/fluvoxamine.html]buy discount Fluvoxamine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/luvox.html]order luvox[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/wellbutrinsr.html]discount Wellbutrin Sr[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/paxilcr.html]order Paroxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/lithium.html]cheap Lithium Carbonate[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/pamelor.html]buy generic pamelor[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/tofranil.html]Imipramine price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/asendin.html]order Amoxapine online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/sarafem.html]Fluoxetine low price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/sinemet.html]Sinemet low price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/stressgum.html]buy generic Stress Gum[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/bupronsr.html]bupropion price[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/emsam.html]order Selegiline online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/ashwagandha.html]order Ashwagandha online[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/buspirone.html]Buspirone cost[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/duloxetine.html]cheap Duloxetine[/url]
  [url=http://depressionadvice.gq/escitalopram.html]buy Escitalopram[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq]diabetes advice[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-classification.html]diabetes class[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-complications.html]diabetes complications[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-factors.html]diabetes risk factors[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-hypertension.html]diabetes hypertension[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-hypoglycemia.html]diabetes hypoglycemia[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-insipidus.html]Diabetes Insipidus[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-insulin.html]Insulin diabetes[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-retinopathy.html]Diabetic retinopathy[/url]
  [url=http://diabetesadvice.gq/diabetes-treatment.html]diabetes diet[/url]
  [url=http://descuento.gq]medicamentos[/url]
  [url=http://descuento.gq/viagra_comprar.html]viagra generico[/url]
  [url=http://descuento.gq/levitra_comprar.html]levitra online[/url]
  [url=http://descuento.gq/viagra_soft_comprar.html]viagra soft orden[/url]
  [url=http://descuento.gq/brand_viagra_comprar.html]brand viagra comprar online[/url]
  [url=http://descuento.gq/brand_levitra_comprar.html]brand levitra orden[/url]
  [url=http://descuento.gq/kamagra_comprar.html]kamagra pastillas[/url]
  [url=http://descuento.gq/viagra_super_active_comprar.html]viagra super active generico[/url]
  [url=http://descuento.gq/kamagra_soft_comprar.html]kamagra soft generico[/url]
  [url=http://descuento.gq/silagra_comprar.html]silagra comprar[/url]
  [url=http://descuento.gq/viagra_oral_jelly_comprar.html]viagra oral jelly orden[/url]
  [url=http://descuento.gq/caverta_comprar.html]sildenafil[/url]
  [url=http://descuento.gq/vigora_comprar.html]vigora online[/url]
  [url=http://descuento.gq/lovegra_comprar.html]sildenafil comprar[/url]
  [url=http://descuento.gq/tadacip_comprar.html]tadacip[/url]
  [url=http://descuento.gq/apcalis_comprar.html]generico apcalis oral jelly[/url]
  [url=http://rabatt.gq]medikaments[/url]
  [url=http://rabatt.gq/viagra-kaufen.html]viagra tablette[/url]
  [url=http://rabatt.gq/levitra-kaufen.html]vardenafil kaufen[/url]
  [url=http://rabatt.gq/viagra-soft-kaufen.html]sildenafil[/url]
  [url=http://rabatt.gq/brand-viagra-kaufen.html]brand viagra generika[/url]
  [url=http://rabatt.gq/brand-levitra-kaufen.html]brand levitra tablette[/url]
  [url=http://rabatt.gq/kamagra-kaufen.html]kamagra bestellen[/url]
  [url=http://rabatt.gq/viagra-super-active-kaufen.html]sildenafil kaufen[/url]
  [url=http://rabatt.gq/kamagra-soft-kaufen.html]kamagra soft online[/url]
  [url=http://rabatt.gq/silagra-kaufen.html]sildenafil kaufen[/url]
  [url=http://rabatt.gq/viagra-oral-jelly-kaufen.html]viagra oral jelly kaufen online[/url]
  [url=http://rabatt.gq/caverta-kaufen.html]caverta generika[/url]
  [url=http://rabatt.gq/vigora-kaufen.html]vigora kaufen online[/url]
  [url=http://rabatt.gq/lovegra-kaufen.html]lovegra online[/url]
  [url=http://rabatt.gq/tadacip-kaufen.html]tadacip bestellen[/url]
  [url=http://rabatt.gq/apcalis-kaufen.html]preiswert apcalis oral jelly[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/index.html]hair loss[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/propecia.html]buy discount propecia[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogaine.html]Minoxidil Solution cost[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finpecia.html]buy discount Finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/proscar.html]order proscar online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finasteride.html]Finasteride low price[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/hairlosscream.html]order Hair Loss Cream online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finax.html]buy generic finax[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finast.html]order finast online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/antihairfall.html]Anti-Hair Fall Shampoo price[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/hairconditioner.html]order Hair Detangler & Conditioner online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/hairoil.html]discount Revitalizing Hair Oil[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/selsunshampoo.html]Selsun Shampoo price[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogaine2.html]buy Minoxidil[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogaine5.html]buy discount Minoxidil[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/headstrong.html]buy discount Head Strong[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/propeciade.html]bestellen Finasteride online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/propeciafr.html]propecia bas prix[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/propeciaes.html]comprar Finasteride online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/propeciait.html]farmaci online propecia[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogainede.html]billige Minoxidil[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogainees.html]orden Minoxidil[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogainefr.html]achat Minoxidil en ligne[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/rogaineit.html]compra Rogaine[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finpeciade.htmll]bestellen Finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finpeciafr.html]acheter generique Finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finpeciaes.html]Finasteride precio bajo[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finpeciait.html]Finasteride medica farmaci[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/proscarde.html]kaufen generika Finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/proscarfr.html]Finasteride bas prix[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/proscares.html]descuento Finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/proscarit.html]farmaci online proscar[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finasteridede.html]kaufen finasteride online[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finasteridefr.html]commande finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finasteridees.html]descuento finasteride[/url]
  [url=http://hairlossadvice.tk/finasterideit.html]comprare pillole online finasteride[/url]
  [url=http://estrogen1.gq]estrogen[/url]
  [url=http://simvastatin.gq]discount simvastatin[/url]
  [url=http://orlistats.gq]orlistat online[/url]
  [url=http://thyroxine.gq]buy thyroxine[/url]
  [url=http://triamcinolonee.cf]order triamcinolone[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf]antispasmodics review online[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/baclofen.html]Baclofen price[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/zanaflex.html]order Tizanidine[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/lioresal.html]order lioresal online[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/robaxin.html]discount Methocarbamol[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/tizanidine.html]discount Tizanidine[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/parafon.html]purchase Chlorzoxazone[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/skelaxin.html]buy discount skelaxin[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/himcospaz.html]himcospaz cost[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/metaxalone.html]buy generic Metaxalone[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/colospa.html]cheap Mebeverine[/url]
  [url=http://musclerelaxers.cf/infusiumtopical.html]Infusium Topical cost[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq]malaria pills online[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq/malariafr.html]medicaments d’antimalaria[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq/malariade.html]Verhinderung des Malarias[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq/malariapt.html]PREVENIR MALARIA[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq/malariaes.html]malaria[/url]
  [url=http://malariaadvice.gq/malariait.html]farmaco antimalarico[/url]
  [url=http://breastenlargement.gq]order Female Viagra[/url]
  [url=http://penisenlargement.gq]buy Extendaquin[/url]

 • 55. Johnnyka  |  11 mei 2016 om 17:58

  passes of the Boneway. Perhaps his gout is better.

  http://zuzusex.ru/cyn_18117.html
  eyes on Winterfell.

Plaats uw reactie

Verplicht

Verplicht, verborgen

Trackback dit bericht  |  Voeg RSS link toe


Kalender

april 2024
M D W D V Z Z
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Meest recente berichten